‘Samenwonen = samenvoegen’

Samenwonen! Spannend en super leuk.. Maar wat als jullie beiden andere interieur wensen hebben?

Daar kan ik jullie in aanvullen.
We gaan samen in gesprek en daar volgt een ontwerp uit waar jullie beide in gecomplementeerd worden. In het ontwerp houd ik rekening met wat jullie belangrijk vinden en voeg dat samen tot een op elkaar afgestemd geheel. Alles met de intentie jullie beide thuis te laten voelen in een gaaf “nieuw” huis!

Natuurlijk wordt er in elk project rekening gehouden met degenen die er uiteindelijk in leven, maar in de volgende update laat ik een project zien waar de nadruk lag op eenheid vinden tussen twee verschillende interieur visies!

advies@beets-interieur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *