‘ Interieur advies woning Den Oever ‘

Een stel uit Den Oever had mij gevraagd om advies te geven over een nieuwe kleur aan de muur en een aantal nieuwe meubels in de woonkamer. Na een telefoongesprek ben ik vrij snel bij de klant langs geweest en heb ik een leuke rondleiding gehad. Na de rondleiding hebben we gezamenlijk in de tuin gezeten om het te hebben over de wensen en mijn advies daarop. Omdat het huis al van een van de twee was voordat ze gingen samenwonen was het belangrijk dat ze zich er beide thuis gingen voelen. De een hield meer van strak en de ander van planten en gezelligheid, altijd leuk om hier een weg in te vinden die voor beiden werkt.

Na het interieuradvies zijn zij aan de slag gegaan met het interieur en is er een interieur ontstaan met balans tussen de wensen van beide.

Naar aanleiding van het advies dat ik had gegeven was ik benieuwd wat zij daarvan hebben gevonden. Om die reden heb ik hun gevraagd om onderstaande vragenlijst in te vullen.

  1. Hoe zijn jullie bij Beets Interieur terecht gekomen?

Wij waren opzoek naar inspiratie voor het restylen van onze woonkamer, en via Faceb­ook zijn we bij Mireille terecht gekomen.

2. Waar wilde jullie advies over krijgen? 

Wij zochten inspiratie voor onze woonkamer, alleen met Google kwamen we er niet uit. Toen hebben we Mireille ingeschakeld om ons op weg te helpen.

3. Zijn de vragen in het adviesgesprek beantwoord?

Bij binnenkomst ging Mireille al meteen enthousiast aan het werk en ging goed met ons in gesprek om onze ideeën aan te horen. Hier is zij mee aan de slag gegaan en de uitwerking heeft ons uiteindelijk voldoende inspiratie gegeven om aan de slag te gaan.

4. Hadden jullie door het adviesgesprek een goed inzicht gekregen in jullie interieur, waardoor jullie ermee verder konden?

Ja uiteindelijk zijn we tot een resultaat gekomen waar we erg blij mee zijn en hebben de ideeën van Mireille mee geholpen aan dit resultaat.

5. Hoe hebben jullie het adviesgesprek ervaren?

Erg prettig, ze straalt veel energie uit en je merkt dat ze heel enthousiast is en plezier heeft in het werk wat ze doet.

Zelf interesse in interieur advies op maat? Neem dan contact op met Beets interieur door te mailen naar advies@beets-interieur.nl .


‘ Lentekriebels ‘

Een nieuwe blog!

Aan mijzelf merk ik dat ik in deze tijd zin heb om van alles te gaan ondernemen. Het huis netjes en goed schoonmaken. Niet heel gek want de uitspraak ‘ voorjaarsschoonmaak’ is er niet voor niets. Zorgen dat er weer wat klusjes gedaan worden die al een tijdje zijn blijven liggen en dan vervolgens ontdekken dat er weer meer klusjes bijkomen dan van het lijstje afgaan, haha. Voor jullie ook zo herkenbaar?

Wat ik altijd ontzettend leuk vind, is om met een frisse blik naar het interieur te kijken. Mis ik nog dingen? Wordt het misschien tijd om een meubel te vervangen? Kan ik dingen toevoegen of juist weghalen om het weer een geheel te laten zijn? Zo ben ik dit jaar ook weer lekker bezig geweest en struin ik het internet af naar nieuwe meubels. Een love-seat lijkt mij al jaren zo leuk. En sinds mijn vriend steeds vaker over de vloer is, is wat extra opbergruimte in de vorm van een kast of dressoir ook niet verkeerd.

Het is soms even prioriteiten stellen met een eigen huis en het financiële aspect dat er bij komt kijken, maar als het kan dan investeer ik graag in iets dat ervoor zorgt dat ik mij nog meer thuis kan voelen in huis. Het gevoel dat er eenheid en balans is tussen de kleuren en materialen. Het gevoel dat het klopt vind ik gewoonweg iets heerlijks! Geruststellend of ook wel ‘Satisfying’ genoemd, een woord dat tegenwoordig helemaal hip is.

Zeker het afgelopen jaar ben ik veel thuis geweest en ben ik mij ‘meer dan ooit’ bewust geworden van het thuis leven. Ik kan mij voorstellen dat ik daarin niet de enige ben, gezien de thuis-, werk-, opvoed- omgeving waar wij ons bijna allemaal in bevinden. Dit kan zowel negatieve als positieve kanten hebben, maar een ding weet ik zeker: door ervoor te zorgen dat de indeling en functies van ruimtes kloppen geeft dat een hele hoop rust. Als kers op de taart zou balans in kleur- en materiaalgebruik daar helemaal een compleet plaatje van maken.

Heb je zelf ook deze ervaring en zoek je iemand om tot een goed interieur te komen? Dan lijkt het mij heel leuk om daarbij te helpen. Stuur mij een mailtje via advies@beets-interieur.nl en ik geef een belletje om kennis te maken.

‘ Interieur advies woning West-zaan ‘

Voor een woning in West-Zaan heb ik interieuradvies gegeven over nieuw meubilair in de woonkamer. Aangezien dit tijdens de eerste golf van corona was, hebben wij dit via Skype gedaan. Dit was het eerste advies op die manier en was erg goed bevallen. Gelukkig was ik eerder al eens bij de klant thuis geweest dus had ik beeld bij de woning. Voorafgaand had ik foto’s ontvangen om de huidige situatie te bekijken.

Naar aanleiding van het advies zijn er nieuwe meubels aangeschaft die de ruimte tot zijn recht laten komen en voldoen aan de wensen van de klant.

Zelf was ik erg benieuwd naar hun eigen ervaring, om die reden had ik gevraagd of zij een vragenlijst wilden invullen. Hieronder het resultaat!

  1. Hoe zijn jullie bij Beets Interieur terecht gekomen?

Sharon kent Mireille al vanaf de tienerjaren. Mireille was altijd al bezig met interieur en tekenen. Daar stopt Mireille veel passie in.

2. Waar wilden jullie advies over krijgen? 

Wij wilden advies krijgen over de inrichting van de woonkamer. We hadden het voornemen nieuw meubilair (o.a. bank, stoel en salontafel) te bestellen. Doordat onze woonkamer niet al te groot is, wilden we niet dat het druk oogt en zochten wij de balans in rust en gezelligheid.

3. Zijn de vragen in het adviesgesprek beantwoord?

Ja, zeker. Mireille heeft ons geholpen om voor bepaalde kleurcombinaties te gaan (of welke juist niet). Daarnaast heeft ze adviezen gegeven in materiaal keuze (zoals leer in combinatie met een stoffen stoel).

4. Hadden jullie door het adviesgesprek een goed inzicht gekregen in jullie interieur, waardoor jullie ermee verder konden?

Ja, we hebben de adviezen meegenomen in de aanschaf van het meubilair

5. Hoe hebben jullie het adviesgesprek ervaren?

Mireille heeft een professionele werkwijze en luistert goed naar wat de wensen zijn. Ze geeft een eerlijk advies in wat wel en niet bij elkaar past en geeft daarbij mogelijke oplossingen of andere voorbeelden wat wel past. Dat gaf ons een frisse blik maar ook bevestiging in wat wij wilden aanschaffen.

Zelf interesse in interieur advies op maat? Neem dan contact op met Beets interieur door te mailen naar advies@beets-interieur.nl .


‘Certificaten website’

Sitelock certificaat:

SiteLock is een cloud-based beveiligingstool die uw website scant op malware en kwetsbaarheden. SiteLock vindt niet alleen bedreigingen, maar kan ook problemen oplossen of veiligheidsrisico’s vinden op uw webruimte.

website security

SSL certificaat:

  • Beschermd transacties
  • Bevestigd website / bedrijf identiteit
  • Zorgt voor meer vertrouwen
  • Toont de website in browsers als veilig
  • Voldoet aan de AVG

‘Project bedrijfsruimte Heiloo’

Interieur impressie in 3D van een bedrijfsruimte in Heiloo.Momenteel wordt het pand gebouwd en mij was gevraagd om alvast een indruk te geven van hoe het er van binnen uit zou kunnen zien. De 3D impressies zullen gebruikt gaan worden t.b.v. de verhuur van de unit.

Zie in onderstaande afbeeldingen het resultaat!

3D impressie kantoor bedrijfsruimte Heiloo
Lounge – 3D interieur impressie bedrijfsruimte Heiloo door Beets Interieur.
3D impressie kantoor bedrijfsruimte Heiloo
Werkplek – 3D interieur impressie bedrijfsruimte Heiloo door Beets Interieur.
3D impressie kantoor bedrijfsruimte Heiloo
Unit – 3D interieur impressie bedrijfsruimte Heiloo door Beets Interieur.
3D impressie kantoor bedrijfsruimte Heiloo
Pantry – 3D interieur impressie bedrijfsruimte Heiloo door Beets Interieur.
3D impressie kantoor bedrijfsruimte Heiloo
Overleg – 3D interieur impressie bedrijfsruimte Heiloo door Beets Interieur.
3D impressie kantoor bedrijfsruimte Heiloo
Verdieping – 3D interieur impressie bedrijfsruimte Heiloo door Beets Interieur.
3D impressie kantoor bedrijfsruimte Heiloo
Begane grond – 3D interieur impressie bedrijfsruimte Heiloo door Beets Interieur.