‘ Interieur advies woning Den Oever ‘

Een stel uit Den Oever had mij gevraagd om advies te geven over een nieuwe kleur aan de muur en een aantal nieuwe meubels in de woonkamer. Na een telefoongesprek ben ik vrij snel bij de klant langs geweest en heb ik een leuke rondleiding gehad. Na de rondleiding hebben we gezamenlijk in de tuin gezeten om het te hebben over de wensen en mijn advies daarop. Omdat het huis al van een van de twee was voordat ze gingen samenwonen was het belangrijk dat ze zich er beide thuis gingen voelen. De een hield meer van strak en de ander van planten en gezelligheid, altijd leuk om hier een weg in te vinden die voor beiden werkt.

Na het interieuradvies zijn zij aan de slag gegaan met het interieur en is er een interieur ontstaan met balans tussen de wensen van beide.

Naar aanleiding van het advies dat ik had gegeven was ik benieuwd wat zij daarvan hebben gevonden. Om die reden heb ik hun gevraagd om onderstaande vragenlijst in te vullen.

  1. Hoe zijn jullie bij Beets Interieur terecht gekomen?

Wij waren opzoek naar inspiratie voor het restylen van onze woonkamer, en via Faceb­ook zijn we bij Mireille terecht gekomen.

2. Waar wilde jullie advies over krijgen? 

Wij zochten inspiratie voor onze woonkamer, alleen met Google kwamen we er niet uit. Toen hebben we Mireille ingeschakeld om ons op weg te helpen.

3. Zijn de vragen in het adviesgesprek beantwoord?

Bij binnenkomst ging Mireille al meteen enthousiast aan het werk en ging goed met ons in gesprek om onze ideeën aan te horen. Hier is zij mee aan de slag gegaan en de uitwerking heeft ons uiteindelijk voldoende inspiratie gegeven om aan de slag te gaan.

4. Hadden jullie door het adviesgesprek een goed inzicht gekregen in jullie interieur, waardoor jullie ermee verder konden?

Ja uiteindelijk zijn we tot een resultaat gekomen waar we erg blij mee zijn en hebben de ideeën van Mireille mee geholpen aan dit resultaat.

5. Hoe hebben jullie het adviesgesprek ervaren?

Erg prettig, ze straalt veel energie uit en je merkt dat ze heel enthousiast is en plezier heeft in het werk wat ze doet.

Zelf interesse in interieur advies op maat? Neem dan contact op met Beets interieur door te mailen naar advies@beets-interieur.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *