‘ Lentekriebels ‘

Een nieuwe blog!

Aan mijzelf merk ik dat ik in deze tijd zin heb om van alles te gaan ondernemen. Het huis netjes en goed schoonmaken. Niet heel gek want de uitspraak ‘ voorjaarsschoonmaak’ is er niet voor niets. Zorgen dat er weer wat klusjes gedaan worden die al een tijdje zijn blijven liggen en dan vervolgens ontdekken dat er weer meer klusjes bijkomen dan van het lijstje afgaan, haha. Voor jullie ook zo herkenbaar?

Wat ik altijd ontzettend leuk vind, is om met een frisse blik naar het interieur te kijken. Mis ik nog dingen? Wordt het misschien tijd om een meubel te vervangen? Kan ik dingen toevoegen of juist weghalen om het weer een geheel te laten zijn? Zo ben ik dit jaar ook weer lekker bezig geweest en struin ik het internet af naar nieuwe meubels. Een love-seat lijkt mij al jaren zo leuk. En sinds mijn vriend steeds vaker over de vloer is, is wat extra opbergruimte in de vorm van een kast of dressoir ook niet verkeerd.

Het is soms even prioriteiten stellen met een eigen huis en het financiĆ«le aspect dat er bij komt kijken, maar als het kan dan investeer ik graag in iets dat ervoor zorgt dat ik mij nog meer thuis kan voelen in huis. Het gevoel dat er eenheid en balans is tussen de kleuren en materialen. Het gevoel dat het klopt vind ik gewoonweg iets heerlijks! Geruststellend of ook wel ‘Satisfying’ genoemd, een woord dat tegenwoordig helemaal hip is.

Zeker het afgelopen jaar ben ik veel thuis geweest en ben ik mij ‘meer dan ooit’ bewust geworden van het thuis leven. Ik kan mij voorstellen dat ik daarin niet de enige ben, gezien de thuis-, werk-, opvoed- omgeving waar wij ons bijna allemaal in bevinden. Dit kan zowel negatieve als positieve kanten hebben, maar een ding weet ik zeker: door ervoor te zorgen dat de indeling en functies van ruimtes kloppen geeft dat een hele hoop rust. Als kers op de taart zou balans in kleur- en materiaalgebruik daar helemaal een compleet plaatje van maken.

Heb je zelf ook deze ervaring en zoek je iemand om tot een goed interieur te komen? Dan lijkt het mij heel leuk om daarbij te helpen. Stuur mij een mailtje via advies@beets-interieur.nl en ik geef een belletje om kennis te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *