‘ Interieur advies woning West-zaan ‘

Voor een woning in West-Zaan heb ik interieuradvies gegeven over nieuw meubilair in de woonkamer. Aangezien dit tijdens de eerste golf van corona was, hebben wij dit via Skype gedaan. Dit was het eerste advies op die manier en was erg goed bevallen. Gelukkig was ik eerder al eens bij de klant thuis geweest dus had ik beeld bij de woning. Voorafgaand had ik foto’s ontvangen om de huidige situatie te bekijken.

Naar aanleiding van het advies zijn er nieuwe meubels aangeschaft die de ruimte tot zijn recht laten komen en voldoen aan de wensen van de klant.

Zelf was ik erg benieuwd naar hun eigen ervaring, om die reden had ik gevraagd of zij een vragenlijst wilden invullen. Hieronder het resultaat!

  1. Hoe zijn jullie bij Beets Interieur terecht gekomen?

Sharon kent Mireille al vanaf de tienerjaren. Mireille was altijd al bezig met interieur en tekenen. Daar stopt Mireille veel passie in.

2. Waar wilden jullie advies over krijgen? 

Wij wilden advies krijgen over de inrichting van de woonkamer. We hadden het voornemen nieuw meubilair (o.a. bank, stoel en salontafel) te bestellen. Doordat onze woonkamer niet al te groot is, wilden we niet dat het druk oogt en zochten wij de balans in rust en gezelligheid.

3. Zijn de vragen in het adviesgesprek beantwoord?

Ja, zeker. Mireille heeft ons geholpen om voor bepaalde kleurcombinaties te gaan (of welke juist niet). Daarnaast heeft ze adviezen gegeven in materiaal keuze (zoals leer in combinatie met een stoffen stoel).

4. Hadden jullie door het adviesgesprek een goed inzicht gekregen in jullie interieur, waardoor jullie ermee verder konden?

Ja, we hebben de adviezen meegenomen in de aanschaf van het meubilair

5. Hoe hebben jullie het adviesgesprek ervaren?

Mireille heeft een professionele werkwijze en luistert goed naar wat de wensen zijn. Ze geeft een eerlijk advies in wat wel en niet bij elkaar past en geeft daarbij mogelijke oplossingen of andere voorbeelden wat wel past. Dat gaf ons een frisse blik maar ook bevestiging in wat wij wilden aanschaffen.

Zelf interesse in interieur advies op maat? Neem dan contact op met Beets interieur door te mailen naar advies@beets-interieur.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *