‘Interieuradvies TIP 2’

Gratis tip 2!


In de vorige tip ging het over kleuren, in deze update wordt toegelicht hoe deze kleuren het beste toegepast kunnen worden.


Zorg dat de kleuren die je kiest op diverse plekken, in diverse vormen en materialen terug komen in het interieur.


Een voorbeeld is hieronder omschreven:


Kleur 1: Pas deze kleur toe op grote delen van het interieur. Daarnaast is het een mooie aanvulling om andere objecten in die kleur toe te passen, hierdoor heeft bijvoorbeeld niet alleen de vloer die kleur maar ook het tafelblad van de salon- en eettafel.


Kleur 2: deze kleur komt op diverse plekken in het interieur terug. Een goed voorbeeld van de kleur antraciet of zwart is bijvoorbeeld dat naast alle poten van de meubels ook de tv en decoratie die kleur hebben.


Kleur 3: Deze kleur geeft het accent in de ruimte. Het is dus niet de kleur die het meest voor komt, maar wel het effect geeft. Deze kleur kan bijvoorbeeld toegepast worden in textiel, decoratie en in de vorm van verf of behang op een muur.


Het gaat er in alle gevallen om dat de kleur in elk deel van de ruimte terugkomt, zo ontstaat er eenheid en dus ook rust.


Advies nodig bij het vinden van de verhoudingen tussen de gekozen kleuren? Vraag een gesprek aan door te mailen naar advies@beets-interieur.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *